bedrift og restaurant

Pizzadeig til bedrift og restaurant

  1. Grunn

    Ille bra kundeopplevelse

    Vi løst et at bransjen største problemer, nemlig lang hevetid. Blir du utsolgt for pizza, kan kjøkkenet raskt tine opp en ny runde med deiger som er klare for utbaking. Da slipper du å skuffe kundene med at dere er utsolgt eller at det ikke er forberedt nok deiger dagen før.

    I tillegg er du sikker på at restauranten kan servere jevn og stabil kvalitet, uansett hvem som er på jobb.
  2. Grunn

    Ille lave kostnader

    Deigen vår er enkle å mestre, så du sparer penger på opplæring. I tilegg kan hvem som helst på kjøkkenet ta pizzabakingen til et nytt nivå med våre pizzadeiger.

    Du slipper å ha et eget personale for å bake og preppe deiger til restauranten. Da kan dere fokusere på kunden og øke omsetningen til restauranten.
  3. Grunn

    Ille bra kvalitet

    Kundene dine elsker god pizza, derfor er smak vår høyeste prioritet. Deigene våre er langtidshevet, håndlaget med kvalitetsmel og inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer.

    Det har vært spesielt viktig for oss at deigene lever opp til våre høye kvalitetskrav for at vi skal kunne være stolte av produktet.

Interessert i å vite mer?

Kontakt oss i dag så hjelper vi deg å finne riktig produkt og løsning for din bedrift eller restaurant.