Om 100kæll

100Kæll er et nytenkende norskt bakeri som idag leverer fryste bakeri produkter til dagligvare, horeca og delikatessebutikker. Etter mange år i restaurantbransjen har vi kommet opp med en idé hvordan man kan få restaurant kvalitet hjem til ditt eget kjøkken. Med mange flere nytenkende og smakfulle idéer fra italia, så ser vi et stort potensiale på flere varianter for fremtiden. Teknikken vi bruker for å oppnå resultatet på vår deig er unik og den ønsker vi å dele med hele Norge

Produktet

Vi har produsert en ferdig hevet pizzadeig klar til bruk etter tining i kjøleskap eller på benk. Dette produktet er helt perfekt til pizzaovnen eller grillen. Melet vi bruker er ett fantastisk tipo 00 mel som tåler høy varme. Vår unike teknikk er nøkkelen for et perfekt pizza produkt.

Lokal produsert pizzadeig fra Fredrikstad. 2 x 250 g pizzadeig. Tipo 00! Luftig og sprø skorpe.

Napolitansk inspirert pizza deig er en ren kreative kunst

100kaell-pizza

Kjærlighet til produktet

En all around pizza som er inspirert av det Italienske kjøkken avhenger av tre hoved områder – Deigen, Toppingen og ovnen.
Napolitansk pizza inspirert deig er resultatet av fire hoved ingredienser – Mel, vann, salt og gjær.

Kjærlighet til teknikken

Teknikken dette er knadd og bundet sammen vil fastslå om du vil få den korrekte deigen. Deigen må være av riktig type, enten 00 eller 0. Dette referer til en veldig refinert mel type som gir akkurat den konsistensen man ønsker. Andre typer mel vil bare resultere til at den enten blir for luftig eller for flat.

100kaell-pizza
100kaell-pizza

Kjærlighet til prosessen

Hele kjærligheten bak pizza prosessen, er målet å hjelpe deigen komme til live med luft.
Pizzabakerne bruker tre teknikker de beror seg på når de produserer deigen – elting – hydrering – stiging.