Pizzadeig til bedrift og restaurant

3 gode grunner

  1. Kundeopplevelse – med vår pizzadeig kan du enkelt ta ut det du trenger. Tine den uten hevetid og bruke den til baking.
  2. Kostnad – Trenger ikke eget personale til produksjon. fokus på kunden og øke omsettning.
  3. Kvalitet – smaksopplevelsen er vår høyste prioritet, langtidshevet, håndlaget med kvalitetsmel.

      «Dette her er bare prek, kontakt oss idag så baker vi en pizza til deg»

Grunn 1

Ille bra kundeopplevelse

Vi løste et av bransjen største problemer, nemlig lang hevetid. Blir du utsolgt for pizza, kan kjøkkenet raskt tine opp en ny runde med deiger som er klare for utbaking. Da slipper du å skuffe kundene med at dere er utsolgt eller at det ikke er forberedt nok deig dagen før.

I tillegg er du sikker på at restauranten kan servere jevn og stabil kvalitet, uansett hvem som er på jobb.

grunn 2

Ille lave kostnader

Deigen vår er enkle å mestre, så du sparer penger på opplæring. I tillegg kan hvem som helst på kjøkkenet ta pizzabakingen til et nytt nivå med våre pizzadeiger.

Du slipper og ha et eget personale for å bake og preppe deiger til restauranten. Da kan dere fokusere på kunden og øke omsetningen til restauranten.

Grunn 3

Ille bra kvalitet

Kundene dine elsker god pizza, derfor er smak vår høyeste prioritet. Deigene våre er langtidshevet, håndlaget med kvalitetsmel og inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer.

Det er spesielt viktig for oss at deigene lever opp til våre høye kvalitetskrav for at vi skal kunne være stolte av produktet.